Washington Heights Apartment

Washington Heights, NY

Program: Residential Renovation
Area: 1000sf
Status: Design Completed 2015

Located on the top floor of a prewar apartment building, this apartment will be undergoing a complete renovation. Organized along a long hallway gallery spine, the apartment will have a newly open kitchen and dining area with a large study at the end. The kitchen will be reorganized in an ā€œUā€ shape with appliances along the back wall, sink near the window and the range located facing the dining area. A small side bar stool counter will provide for casual breakfasts. An enlarged bathroom will include laundry off the hallway and access from the master bedroom. The tall wood and glass doors are being stripped and refinished and the floor leveled. The goal is to create a more inviting entry sequence and spacious living and entertaining area.